Era l'any 1977, Espanya estava en plena època de canvi i, en acabar l'especialitat d'esto-matologia a Madrid, vaig decidir traslladar-me a València. Molt prop de la meua primera casa, vaig iniciar el projecte més important de la meua vida laboral: la Clínica Dental Drs. Gascón. Lògicament, en aquell moment no es deia així: jo era l'únic dentista de la consulta i encara faltaven uns anys fins que nasqueren els meus fills, Jordi i Regina, i uns quants més fins que es posaren la bata.

Els principis sempre són difícils, però amb l'ajuda de Mari Carmen, la meua dona, i de Gloria, Cárol i Concha, les auxiliars d'aquell moment, tot va resultar més fàcil. Més endavant, també es van sumar a l'equip Pilar i Amparo. Finalment, van arribar Jordi i Regina que, a més de portar uns aires nous, van refundar la clínica amb el nom de Clínica Dental Drs. Gascón.

Al llarg de més de trenta anys de feina, hem acumulat molts records (alguns bons i d'altres, no tan bons), però l'empremta més profunda l'han deixada, sense dubte, els nostres pacients. Nosaltres continuem posant tot el nostre interès i il·lusió, dia rere dia, perquè puguen desterrar la intranquil·litat que suposa una visita al dentista i se senten a gust en l'ambient familiar i acollidor que inunda la clínica. Gràcies a esta confiança i als llaços d'amistat que hem creat, els fills i els néts dels nostres pacients han contribuït a formar la gran família que és avui la Clínica Dental Drs. Gascón. Tot això malgrat tindre'ls sempre amb la boca oberta...!

Gràcies de tot cor a totes les persones que, d'una manera o una altra,
heu participat en este preciós projecte.

José Luis Gascón Fuentes.

Clínica Dental Drs. Gascón. Av. Primado Reig 151 1º pta. 2. 46020 (Valencia)
Designed by paugarcia