EMBLANQUIMENT

Són recomanables els emblanquiments dentals?

Les tècniques d'emblanquiment s'han dissenyat per aclarir el color de les dents i són segures sempre que es facen amb la supervisió del dentista. Un emblanquiment sense control per part d'un odontòleg pot resultar perillós. Els procediments poden variar segons la causa d'enfosquiment de les dents. Bàsicament, estes tècniques consistixen a aplicar diferents productes químics sobre la superfície de les dents (en dents vitals) o a l'interior de la polpa dental (en dents no vitals o endodonciades). Així doncs, es pot emblanquir una dent més fosca que la resta o totes les dents de l'arcada.

Els agents emblanquidors que més s'utilitzen són el peròxid d'hidrogen i el peròxid de carbamida.

A més, els procediments es poden aplicar a la clínica, a casa o a través d'un tractament combinat. El tractament domèstic amb fèrules transparents és una altra tècnica senzilla, segura i poc invasiva que permet aclarir dents vitals pigmentades i reduir o eliminar taques.


Quins altres tractaments estètics hi ha per embellir una o vàries dents?

Si l'emblanquiment no és el vostre tractament, n'hi ha d'altres, com ara les facetes o les corones totalment ceràmiques. Les dues es consideren procediments estètics perquè no contenen metalls, la translucidesa és molt pareguda a la de la dent i el resultat és molt natural. En el cas de la faceta, només es reduix la part més exterior de l'esmalt, de manera que és un tractament més conservador que les corones. En qualsevol cas, l'elecció final depèn del vostre dentista, que sabrà recomanar-vos el millor procediment en cada cas.

Clínica Dental Drs. Gascón. Av. Primado Reig 151 1º pta. 2. 46020 (Valencia)
Designed by paugarcia